Schiedam Proms - Een Moderne Klassieker

Muziekvereniging Sint Radboud houdt zich aan de corona maatregelen zoals opgesteld door de RIVM en de KNMO.
Klik hier voor het coronaprotocol

African Roots

Muziekvereniging Sint Radboud neemt je mee op een muzikale reis dwars door Afrika. Het orkest en koor zal deze avond veel verschillende muziek uit Afrika, of geïnspireerd door Afrika laten horen.

Traditionele nummers zowel als popsongs zullen de revue passeren. De muziek wordt ondersteund door beelden die je het gevoel geven dat je echt in Afrika bent. Daarnaast zal percussionist Oké Sène een spetterend gastoptreden verzorgen. Er mag gedanst worden! Naast Afrikaanse muziek zal er in de Foyer ook Afrikaanse kunst (i.s.m. OpenArtExchange) te bewonderen zijn.

African Roots is tevens het afscheidsconcert van dirigent Martijn Krijnen. Hij geeft na 12,5 jaar het stokje door aan een nieuwe dirigent. Om zijn tijd bij Radboud feestelijk af te sluiten is er na afloop nog een afterparty in de foyer van het theater.

Kaartjes reserveren?
Kaarten (€13,50, inclusief consumptie na afloop) zijn te koop via de leden van muziekvereniging Sint Radboud. Daarnaast kunnen er kaartjes gekocht worden door naam, aantal kaartjes en mobiele telefoonnummer te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt op je mobiel een betaalverzoek (tikkie) waarmee de kaarten kunnen worden afgerekend. Na de betaling ontvang je zo snel mogelijk een bevestigingsmail en liggen op de avond van het concert de kaartjes klaar bij de ingang van het theater. 

Vind je ons leuk?

 

Bezoek eens een repetitie

Wij repeteren op de volgende dagen:

Leerlingenorkest | Dinsdag 18:45-19:45 uur
Harmonieorkest | Dinsdag 20.00-22:00 uur
Promskoor | Woensdag 20.00-22:00 uur

Bezoek ons verenigingsgebouw

Kerkweg 46a 
3124 KE Schiedam 
Nederland

Bezoek onze sociale netwerken

Ga naar boven