Schiedam Proms 2006

SCHIEDAM PROMS 2006


De zaallichten doven……in het donker lichten ineens honderden lampjes op…….vanuit het niets begint het orkest te spelen……en voor je weet is het spektakel begonnen……klassiek, pop en musical…. meezingen met het koor……swingen op het ritme van de band….. genieten van de zang van de solisten en wegdromen bij mooie en bekende klanken…….

Schiedam Proms:  vrijdag 12 en zaterdag 13 mei 2006

Na de drie voorgaande edities van hét muzikaal evenement in Schiedam en de regio kon het natuurlijk niet uitblijven. Ook dit jaar organiseert muziekvereniging St. Radboud het muzikaal spektakel: Schiedam Proms. Deze “moderne klassieker” brengt u wederom een avondvullend programma met populaire én klassieke nummers. Een muziekfeest met een groots orkest, een geweldig promskoor, professionele solisten en wervelende dans van het Schiedanstheater. Dit jaar kunt u het allemaal meebeleven op een speciaal gebouwde zittribune met nog beter zicht en zitcomfort of u kiest voor een staanplaats in de arena. Maar……waar u ook zit of staat…..Schiedam Proms laat u genieten, meezingen en swingen!!

Het orkest bestaat uit zo'n 60 musici van muziekvereniging St. Radboud en in het Promskoor Schiedam zingen 50 enthousiaste mannen en vrouwen. De dansshow wordt wederom verzorgd door het Schiedanstheater o.l.v. Barbara Fleischmann. De solisten die meewerken aan Schiedam Proms 2006 zijn Roy van den Akker, Robbert Besselaar, Daniëlle Wijngaards, Petra Raimond en Joost Manders. Ook het Jeugdtheaterkoor Reuzeleuk zal optreden.

De algehele muzikale leiding is wederom in handen van de dirigent van het orkest van St. Radboud, Chris Leenders.

Een klein tipje van de muzikale sluier over het programma van Schiedam Proms 2006:
‘It’s Oh So Quite’ van Björk; ‘Silence and I’ van Alan Parsons Project; ‘Un dos tres’ van Ricky Martin; ‘Who wants to live forever’ van Queen; nummers van Marco Borsato, Robbie Williams, De Dijk, Andrea Bocelli en nog vele andere meezingers en klassiekers.


Schiedam Proms: vrijdag 12 en zaterdag 13 mei 2006
Sporthal Margriet Schiedam.
Aanvang 20.30 uur. Zaal open om 19.30 uur / Entree: zitplaats € 17,50 / staanplaats € 15,-

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Schiedamse boekhandels Van Leeuwen en
Post Scriptum en via de leden van muziekvereniging St. Radboud.

Schiedam Proms - een muzikaal spektakel dat u niet mag missen !!

Meer informatie op: 010-4701443 en op www.schiedamproms.nl !!

Rabobank Schiedam Vlaardingen is hoofdsponsor van Schiedam Proms.
Mede mogelijk gemaakt door: Ham Schilders, Maasdelta deurwaarders, Van der Arend, Fonds Schiedam Vlaardingen eo., gemeente Schiedam en Nolet Distilleerderij.

Vind je ons leuk?

 

Bezoek eens een repetitie

Wij repeteren op de volgende dagen:

Leerlingenorkest | Dinsdag 18:45-19:45 uur
Harmonieorkest | Dinsdag 20.00-22:00 uur
Promskoor | Woensdag 20.00-22:00 uur

Bezoek ons verenigingsgebouw

Kerkweg 46a 
3124 KE Schiedam 
Nederland

Bezoek onze sociale netwerken

Ga naar boven