top of page

De Eerste Deelnemers van Schiedam Proms 2025 zijn Bekend!

We zijn trots om de eerste deelnemers van de Schiedam Proms 2025 aan te kondigen! Deze bijzondere editie, die plaatsvindt ter ere van het 750-jarig bestaan van Schiedam, belooft een spectaculair muzikaal feest te worden. Met een divers scala aan getalenteerde artiesten, zowel lokaal als nationaal, brengen we op 13 & 14 juni 2025 een avond vol muziek die varieert van klassiek tot pop.


De solisten voor deze editie zijn Roy van den Akker, AST.H.ER en Robbert Besselaar. Roy, bekend van zijn indrukwekkende carrière in musicals en popmuziek, brengt zijn jarenlange ervaring en krachtige stem naar het podium. AST.H.ER, een zangeres en songwriter met een diepe, expressieve stem, zal het publiek meenemen op een muzikale reis vol emotie en kracht. Robbert Besselaar, die zowel als zanger als presentator optreedt, zal met zijn charme en veelzijdigheid het publiek weten te betoveren.


Natuurlijk mogen we ook de muzikale krachten achter het Proms-spektakel niet vergeten! Het Harmonieorkest Sint Radboud, dat al 135 jaar een vaste waarde is in de Schiedamse muziekwereld, speelt samen met het Promskoor Sint Radboud. Dit koor zal met hun krachtige stemmen een extra dimensie aan de avond geven. Daarnaast zullen de getalenteerde muzikanten Gerben Lodder (toetsenist), Remus Aussen (bassist) en Mark Bogert (gitarist) voor een fantastische muzikale basis zorgen. Hun veelzijdige en indrukwekkende ervaring in verschillende genres belooft een avond vol muzikale hoogtepunten.


Verder mogen we met veel plezier ook Ballet- en Dansstudio Schiedam-Vlaardingen verwelkomen, die met hun dansoptredens de muzikale stukken zullen versterken en voor een dynamisch, visueel spektakel zorgen.


En dit is nog maar het begin! In de komende weken zullen we meer solisten en verrassingen aankondigen. Houd onze social media en deze website goed in de gaten voor de laatste updates. De voorverkoop start op 1 oktober 2024, dus zorg dat je erbij bent en vier samen met ons het 750-jarig bestaan van Schiedam tijdens de Schiedam Proms 2025!

Comments


bottom of page