top of page

Nicole Koning-Bouw en Annefleur van den Berg aangekondigd als solisten voor Schiedam Proms 2025

Bijgewerkt op: 2 okt.

We zijn verheugd om twee getalenteerde solisten aan te kondigen voor de Schiedam Proms 2025: Nicole Koning-Bouw en Annefleur van den Berg! Beide zangeressen brengen hun unieke stijl en ervaring naar dit muzikale spektakel en beloven het publiek te betoveren met hun indrukwekkende stemmen.


Nicole Koning-Bouw is een veelzijdige zangeres die haar stem continu verkent en verfijnt. Met optredens op verschillende jazz- en wereldmuziekfestivals, en als soliste in het Requiem van Paco Peña in de Doelen, heeft ze laten zien hoe breed haar vocale talent reikt. Haar liefde voor muziek en haar nieuwsgierigheid naar wat de stem allemaal kan, maken haar een krachtige toevoeging aan de line-up van de Schiedam Proms.

Nicole Koning-Bouw Schiedam Proms
Nicole Koning-Bouw

Annefleur van den Berg, bekend van haar rollen in grote musicals als The Lion King, Mamma Mia! en Les Misérables, heeft zich in zowel het theater als op het concertpodium bewezen. Haar veelzijdige carrière, inclusief optredens tijdens de Avond van de Filmmuziek in de Ziggo Dome, toont haar brede muzikale talent. Tijdens de Schiedam Proms zal Annefleur haar indrukwekkende stem laten horen en het publiek meenemen in een muzikaal avontuur.

Met deze twee getalenteerde solisten belooft de Schiedam Proms 2025 een onvergetelijke muzikale avond te worden. De kaartverkoop start op 1 oktober 2024, dus zorg dat je er op tijd bij bent! Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer updates en aankondigingen van andere artiesten!


Annefleur van den Berg Schiedam Proms
Annefleur van den Berg

コメント


bottom of page